Dračí krev na crohnovu nemoc, kvasinky i paradontózu
top of page

Dračí krev na crohnovu nemoc, kvasinky i paradontózu

Dokonalý lék na vše, co do těla nepatří. Sangre de Drago neboli Dračí krev pochází z mízy jihoamerického stromu Croton lechleri. Jeho tmavě rudá léčivá míza je univerzálním lékem nejen amazonských indiánů.


Kůra tohoto stromu se nařezává a poté začne vytékat pryskyřice neboli latex s názvem Dračí krev. Vypadá to, jako by strom krvácel. Právě z toho je odvozen i název získané pryskyřice. Latex se sbírá za úsvitu. Tím, že je strom při sběru vlastně zraněn, na svou obranu a k hojení vylučuje tuto mízu a nejspíš i z těchto důvodů je Dračí krev nesmírně silná.


Pro Dračí krev jsou charakteristické její silné hojivé i regenerační účinky, neméně silné jsou její antibakteriální, antivirové a antiseptické účinky. Jde rovněž o nesmírně silné přírodní antibiotikum, které je dokonce silnější než známý penicilin.


Dračí krev působí v oblasti imunitního systému, významně snižuje srůsty rakovinných buněk. Základní oblasti využití dračí krve:

  1. záněty (má silný protizánětlivý účinek)

  2. paradontóza, citlivé dásně, kazivost zubů (kloktat nebo kápnout přímo na dáseň či zub)

  3. hemoroidy

  4. žaludeční problémy, gastritida, vředy (obsahuje látky, které jsou při léčení žaludečních vředů 30krát účinnější než penicilín)

  5. střevní potíže, Crohnova choroba, průjmy

  6. virová onemocnění (silný antivirový efekt působí mimo jiné proti adenovirům, retrovirům, herpes virům, mononukleóze i hepatitidě)

  7. likvidace plísní a bakterií

  8. zvýšení obranyschopnosti organismu

  9. odřeniny (alkaloid taspin velmi účinně urychluje proces hojení zranění na úrovni kůže a rovněž zastavuje krvácení)

  10. revmatické potíže (působí velmi příznivě na kvalitu kostí a kloubů, pomáhá při artritidě, artróze a aktivuje kostní dřeň)

  11. imunitní systém a regenerace

  12. léčba bércových vředů, odstranění bradavic

  13. neutralizace hmyzího jedu

  14. antiseptické vaginální koupele při výtocích, zánětech, plísních a svědění

  15. antidiabetická léčba (snižuje vysokou hladinu glukózy v krvi, čímž podporuje léčbu diabetu mellitu)

Podle tradiční čínské medicíny dračí krev harmonizuje energetickou dráhu obalu srdce (perikardu), tenkého a tlustého střeva. Rovněž má vliv na energetické dráhy sleziny, slinivky a žaludku.


Pokud vám kapky Dračí krve zaschnou, neřeďte je vodou, nýbrž etylalkoholem, výborná je například vodka. Dračí krev je totiž ve vodě nerozpustná.


Léčivé účinky mají i další rostliny, dočtete se o nich v sekci „Články“ – Byliny, produkty, potraviny

Ráda Vám doporučím konkrétní byliny a jídelníček přímo pro Vás. Každý člověk je jedinečný a je třeba ke každému přistupovat individuálně.


Nabízím sestavení bylinných směsí (případně i jídelníčků) přímo na míru. Co prospívá jednomu, druhému prospívat nemusí, přitom oba mohou mít stejný zdravotní problém.

S čím vám mohu pomoci:

  1. Doporučení vhodné stravy a životního stylu

  2. Detoxikace, redukce váhy

  3. Únava, potíže se spánkem

  4. Problémy s trávením včetně prediabetes a hypoglykémie

  5. Akné, ekzémy, plísně

  6. Menstruační potíže, hormonální nerovnováha, klimakterium

  7. Nervozita, napětí, úzkost, deprese

Kontaktovat mne můžete prostřednictvím emailu – tradicniterapie@gmail.com

Upozornění: Informace uvedené na tomto webu www.tradicni-terapie.cz jsou pouze informativní a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Stejně tak ani bylinná léčba a změna jídelníčku nemůže dle legislativních norem nahradit léčbu západní medicínou. Tradiční medicína je velmi úspěšná v případě dobře nastolené spolupráce. Někdy je léčba dlouhodobá, ale její pozitivní vliv pocítíte již po pár dnech či týdnech.

bottom of page