Partnerské vztahy vyřešte v ložnici
top of page

Partnerské vztahy vyřešte v ložnici

Nejen společná postel, ale také stejné povlečení nebo svatební fotka nad lůžkem prý umí vylepšit partnerské vztahy! Důležité je i to, co máte napsáno na dveřích – bydlíte doma vy všichni dohromady nebo každý zvlášť?


Ať už děláte cokoli a žijete s kýmkoli, základem všeho je kvalitní odpočinek. Špatně vyspaný člověk je jednoduše protivný a dokonce může vinu za svou mizernou náladu házet na svého partnera či zbytek rodiny. Bez dobitých baterek nebude váš partner ani milý, ani láskyplný ani sexuálně náruživý. A klidně řekne, že za to můžete právě Vy! Jak to změnit?


Ložnice je symbolem partnerství. Muž by měl mít v posteli ženu po své levici - kdo leží vpravo, velí vztahu. Určitě byste měli mít stejné prostěradlo a stejné povlečení. Partneři, kteří mají každé své povlečení, se více orientují na svou osobnost a méně na vztah. V ložnici je ale vhodné pečovat právě o partnerství. Nad postel si určitě dejte velkou společnou fotografii – bez dětí a bez rodinných příslušníků. Ideálně si pořiďte u profesionála lehce erotickou partnerskou fotku, která vám bude stále připomínat vaši lásku a vášeň.


Do ložnice byste také měli umístit párové předměty, které jsou blízké vám i vašemu partnerovi a při pohledu na ně si vzpomenete na šťastně prožité chvíle vás obou.

Jestliže se ve vztahu cítíte omezovaní, možná k tomu přispívá i vaše postel! Pokud totiž máte postel z jedné strany přímo u stěny, pak ten partner, který spí u zdi, je omezován nejen přístupem ke své posteli, ale i v partnerství. Proto se doporučuje mít z obou stran postele stejnou uličku.


Podle některých teorií vztah ovlivňují i další drobnosti, včetně jmen na dveřích či zvonku. Máte tam rodinné příjmení? Nebo také křestní jména? Podle toho, čí jméno je na dveřích, se také dá určit, kdo domácnosti vládne. Jestliže chcete zvýraznit svou individualitu, měli byste mít na dveřích celá jména, přičemž první by mělo být jméno muže, který rodinu živí a stará se o ni.


V posteli trávíte i třetinu svého života. Bez kvalitní matrace ale nemůžete očekávat kvalitní spánek. Abyste se dobře cítili a probouzeli svěží a bez bolesti zad, často postačí jen zvolit správnou matraci. Divili byste se, jak velké zázraky matrace dokáže! Bez velké námahy vás zbaví bolesti páteře, hlavy i celého těla.


Chcete, aby se na vás partner po probuzení usmál? Bez kvalitní matrace to půjde jen těžko! A pozor – pokud jste ukončili jedno partnerství a nechcete přenášet staré problémy do nového, kupte si nové matrace. Na té staré zůstane otisk bývalého partnera a jeho energie se pak vnáší do nového vztahu.


Další rady, tipy a doporučení najdete v kategorii „Články“ – Spánek, únava, vyčerpání


Jsme rádi, že vás naše články inspirují, ale prosíme, nekopírujte je. Děkujeme.


Ráda Vám doporučím konkrétní byliny a jídelníček přímo pro Vás. Každý člověk je jedinečný a je třeba ke každému přistupovat individuálně. Nabízím sestavení bylinných směsí (případně i jídelníčků) přímo na míru. Co prospívá jednomu, druhému prospívat nemusí, přitom oba mohou mít stejný zdravotní problém. Vše o nabízených službách a cenách se dočtete zde. (TČM diagnostika, fytoterapie, dietetika, akupresura, tuina, shiatsu, neurolingvistické programování mozku NLP atd.)

S čím vám mohu pomoci:

  1. Doporučení vhodné stravy a životního stylu

  2. Detoxikace, redukce váhy

  3. Únava, potíže se spánkem

  4. Problémy s trávením včetně prediabetes a hypoglykémie

  5. Akné, ekzémy, plísně

  6. Menstruační potíže, hormonální nerovnováha, klimakterium

  7. Nervozita, napětí, úzkost, deprese

Kontaktovat mne můžete prostřednictvím emailu – tradicniterapie@gmail.com

Upozornění: Informace uvedené na tomto webu www.tradicni-terapie.cz jsou pouze informativní a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře.

bottom of page