Tradiční česká kuchyně – brambory, hrách, pohanka, pivo…Návrat ke kořenům, tradicím a původnímu stravování jsou trendem v celé Evropě. Nejen prestižní restaurace se snaží oživit kulinářskou...
Oběd – co jíst, kdy a pročU hlavního jídla je důležité, aby bylo kompletní a obsahovalo všechny živiny v takových kombinacích, které jsou nejen dobře stravitelné,...
Pohanka zahřívá, dodává energii a léčí průjmyPohanka je skvělá pro zimomřivé osoby, případně pro rozbití stagnací a léčbu průjmů. Protože zahřívá a vysušuje, není vhodná pro horké...
Společné stolování zlepšuje vztahy i zdravíChcete mít šťastnou a spokojenou rodinu? Zaveďte společné stolování! Deset z deseti psychologů potvrzují, že rodinné stolování utužuje...
Jak žít a co jíst? Vnímejte sami sebeI když je k dispozicí tolik informací a názorů, jen málokdo doopravdy ví, co by měl skutečně dělat, aby své zdraví zlepšil. Není to...