Tradiční česká kuchyně – brambory, hrách, pohanka, pivo…
Superpotravina pro vaše játra a trávení – artyčok
Nápoj ze sladké zeleniny posílí celé tělo
Dýňový koláč i dýňové noky pro posílení trávení
Pelyněk léčí trávení, játra i nervy, proslavil se díky absintu
Dopřejte si tu správnou kulturu – kvašenou! Fermentované potraviny jsou superlékem
Borůvky léčí střeva, vylučují horkost i parazity
Co jíst na jaře? Co jíst v létě? Co na podzim a v zimě?
Zásadotvorné šišky s mákem posílí slezinu a zahřejí
Nadýmání, plynatost, zapáchající stolice – vyprdněte se na prdění!
Svačina plná minerálů zbaví jedů, posílí paměť, srdce i střeva
Které maso dodává sílu a které škodí dle TČM
Dort, dezert, koláč pro posílení jin, plic, srdce i trávení
Ideální pokrm pro děti, oslabené jedince a diabetiky
Univerzální dietní moudrost podle tradiční medicíny
Maitaké – na trávicí potíže, cukrovku, obezitu i osteoporózu
Bodlák, který zmírňuje ekzémy a zlepšuje trávení
Koření má kouzelnou moc, poradí si i s plísněmi či emocemi
Choroby žaludku vyřeší uhašení ohně a sattva
Ječmen ochladí játra i žlučník a harmonizuje trávení